Om oss - Jobbex Service
parallax background

Ett hållbart serviceföretag mitt i
hjärtat av Sverige

Jobbex Service erbjuder en kombination av
kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta

Jimmy Eriksson
VD och grundare av Jobbex Service

Jobbex Service erbjuder en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta. Vi erbjuder konkurrenskraftiga tjänster inom flera affärsområden. Tillsammans med våra hållbara värderingar gör vi våra kunder bättre.

Engagerad personal och samhällsnytta ger nöjda kunder

Som kund hos Jobbex Service får du ett mervärde i form av såväl samhällsnyttan och vår engagerade personal som hela tiden överträffar våra kunders förväntningar. Våra medarbetare som utför våra tjänster är oftast personer som befunnit sig längst ifrån den reguljära arbetsmarknaden men som genom Jobbex AB och Jobbex Service matchas mot rätt arbetsuppgifter utifrån medarbetarnas egna förutsättningar.

Tack vare vår engagerade personal kan vi även erbjuda de som står längst ifrån arbetsmarknaden att språk- och arbetsträna inom våra olika tjänsteområden. Det gör att du bidrar till samhällsnyttan när du anlitar Jobbex Service som partner till ditt företag.

Vi har flera stora och nöjda
företag som kunder


  • Jobbex Service | Linas matkasse
  • Jobbex Service | RAPIDE BROW & LASH BAR

Det finns jobb för alla

Vi tror att det finns jobb för alla människor, oavsett vilka förutsättningar personen har. Det svåra är att matcha rätt person mot rätt arbetsuppgift och samtidigt som arbetsuppgiften är värdeskapande. Ett värdeskapande jobb kommer från betalande kunder för riktigt kunduppdrag. På så vis kan vi skapa utvecklande arbeten åt de personer som står längst ifrån arbetsmarknaden.


Kontakta oss Följ oss på Facebook