EMBALLAGE, KARTONGER OCH E-HANDELSPÅSAR

Välj produktanpassade förpackningar


Emballage och transportförpackningar som anpassas efter dina produkter säkerställer en trygg och säker transport till slutkund, slipper onödiga fraktavgifter och optimerar ditt klimatavtryck. Vi paketerar dina produkter utifrån din abitionsnivå från enkel packning i standardkartong till avancerad paketering i tryckt kartong med silkespapper, klistermärke och tackkort. Du bestämmer - vi packar!

Vi paketerar dina produkter i det emballage utifrån vår expertis och som är bäst anpassat för just dig och dina produkter med utgångspunkt från skydd, fraktsätt, fyllnadsgrad och transportör till din slutkunds mottagarupplevelse. Det gör att du stärker ditt varumärke, sparar pengar och minskar potentiella returer för trasigt gods.


 

Wellådor

Kartonger

E-handelspåsar

Vadderade kuvert

Packmaterial

Kom igång!


  Spara pengar

  Paket, kartong, ask, låda, e-handelspåse, packmaterial och wellåda. Kärt barn har många namn sägs det och det finns en uppsjö av transportförpackningar att välja mellan.

  När man köper in kartonger, vadderade kuvert eller e-handelspåsar baseras priset och kostnaden på den mängd som köps in. Det gäller inte minst när man vill ha "brandat"/tryckt emballage med exempevis sin logotyp eller www-adress. Fördelen med en 3PL-patrner som oss är att vi redan köper in så pass stora volymer att vi har kraftigt rabatterade priser som du som kund hos oss får ta del av.

  Med oss som 3PL-leverantör kan vi erbjuda dig säkrare och billigare tryckt eller otryckt emballage.

  • Steve [Jobs] och jag tillbringade mycket tid på förpackningen. Jag älskar processen att packa upp något. Du skapar en ritual kring uppackningen av en produkt så att den känns speciell. Förpackningar kan vara teater, de kan skapa en berättelse.
   Jonathan Ive
   Designchef på Apple

  3 fördelar med anpassat emballage