FÅ MER TID ATT UTVECKLA KÄRNVERKSAMHETEN - DIN WEBBUTIK

Våra tjänster


Vi erbjuder en helhetslösning för en kostnadseffektiv lager och logistiklösning som ger dig en bättre kontroll över din e-handelslogistik. Våra tjänster består av pack, plock, lagerhållning och distribution av dina varor både nationellt och internationellt till marknadsmässigt bra pris och med bra fraktavtal.

Med vårt moderna, molnbaserade WMS (Warehouse management system) kan vi integrera mot de vanligast förekommande och största e-handelsplattformarna.

Pack och plock

Med hjälp av våra standardiserade processer kan vi med snabbhet plocka och paketera dina produkter för en säker leverans till kund med hög leveranssäkerhet. Vi kan även förädla din packning exempelvis genom att lägga med instruktioner eller slå in produkten i brandad silkespapper med mera, allt efter dina önskemål. Vi hanterar allt från småplock till, batchplock eller skick av helpall.


Läs mer om plock och pack

Kvalitetssäkring och uppföljning

Vi kvalitetssäkrar hela verksamheten genom att arbeta utifrån standardiserade arbetssätt, rutiner, instruktioner och processer. Alla rutiner, riktlinjer och processer dokumenteras, revideras och följs upp i vårt molnbaserade kvalitetsledningssystem och lagersystem. Det gör det enkelt att kontrollera och följa upp viktiga nyckeltal (KPI) som leveranssäkerhet, ledtider, avvikelsehantering och slowmoveanalys med mera.


Vårt kvalitetsarbete

Lagerhållning

I vårt höglager lagerhåller vi dina produkter på ett säkert och yteffektivt sätt och förbereder för påfyllnad i våra hyllor i plockområdet. Hylltyperna kan modifieras vilket gör att vi kan anpassa hyllplatsen efter en stor mängd varierande produkter, och för det som mot förmodan inte får plats i hyllor eller av ergonomiska själ inte bör förvaras där hanterar vi genom pallplockplatser.

Lagerhållning inom 3PL kan vara en bra lösning för företag och e-handlare som vill minimera sina lagerkostnader och öka sin flexibilitet. Det kan också förbättra företagets förmåga att möta förändrade kundbehov och marknadsförhållanden.


Läs mer effektiva lager

Distribution, frakt & transporter

Vi har avtal med flera av de stora transportörerna som PostNord, Schenker och Bring med flera och kan genom våra volymer erbjuda våra kunder mycket mer fördelaktiga fraktpriser än om du ska skicka dina produkter själv. Vi har även avtal med postoperatörer som exempelvis DSV och DHL som levererar och hanterar internationella frakter till både Europa och USA.


Våra fraktalternativ

Vill du bli kontaktad?


  Produktförädling

  Vi har en lång och bred erfarenhet av produkthantering och paketering vilket gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar som passar dina produkter och varumärke. Exempel på värdehöjande förädlingar kan exempelvis vara etikettering, bundling och kittning, ompackning eller kvalitetskontrollering av produkter med mera. Vi vet att ingen produktförädling är den andra lik och är alltid lyhörda och flexibla att anpassa paketeringarna för den bästa kundupplevelsen.


  Mer om kundupplevelsen

  Emballage

  Vi hjälper dig att ta fram och tillhandahålla rätt emballagelösningar för dina produkter. Att använda korrekt emballage skyddar dina produkter under transport till dina kunder vilket inte bara säkerställer en bra kundupplevelse utan även ur ett hållbarhetsperspektiv.


  Emballage och packmaterial

  Unboxing experience

  Kunderna sätter inte bara ett värde i produkterna utan älskar även själva processen att packa upp den. Detta brukar kallas för ”unboxing experience” och växer för varje år. Många varumärken hoppas även att deras kunder visar upp sin upplevelse och uppackning av sin nya produkt i exempelvis sociala medier som Instagram och Youtube. En bra unboxing experience förmedlar en spänning och upplevelsen att få njuta av något för första gången.


  Mer om unboxing experience

  Livsmedel

  Som specialister på lager och logistik hjälper vi dig att lagerhålla, plocka, packa och skicka dina varor på ett korrekt och säkert sätt oavsett om det är mat, godis, kosttillskott, läsk eller tobaksprodukter som traditionellt eller nikotinfritt snus. Vi är registrerat livsmedelsföretag och har utarbetade processer på plats för en säker livsmedelshantering.


  Om livsmedel och snus