SÄLJER DU SMYCKEN OCH KLOCKOR PÅ NÄTET

3PL lösning för smycken och accessoarer


Behöver du hjälp med logistiken för dina smycken eller e-handel för smycken? Kanske tillverkar eller säljer du exempelvis örhängen, halsband, armband, ringar, berlocker, klockor, hårspännen, broscher eller hårsmycken för både kvinnor och män? Vi på Jobbex Service erbjuder tredjepartslogistik (3PL) för företag inom smyckesindustrin. Våra tjänster inkluderar lagerhållning, pack och plock och hantering av beställningar och returhantering av allt från guldsmycken till silver. Låt oss hjälpa dig att fokusera på att skapa och sälja dina smycken medan vi tar hand om logistiken. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig.

EN SKALBAR LÖSNING

Skalbarhet är förmågan hos en organisation eller verksamhet att enkelt anpassa sig efter förändrade behov eller omständigheter. När det gäller 3PL (Third Party Logistics) innebär skalbarhet att en tredjepartslogistikleverantör kan anpassa sin service efter företagets växande eller förändrade behov utan att företaget behöver öka interna resurser.

Till exempel kan en smyckesbutik som använder 3PL enkelt öka sin produktions- och försäljningsvolym utan att behöva anställa fler personer eller investera i fler lagerutrymmen . Tredjepartslogistikföretaget kan anpassa sin service efter butikens behov, vilket gör det möjligt för butiken att skala verksamheten upp eller ner enligt behov.

Kort betyder detta att du bara betalar för det du behöver och utnyttjar!

SMYCKESMARKNADEN ÄR ENORM

Enligt en undersökning från 2019 var den globala marknaden för smycken värd cirka 300 miljarder dollar. Guld är det mest populära materialet för smycken, följt av silver och diamanter och kvinnor är den största målgruppen för smyckesförsäljning, men män har också börjat köpa mer smycken. De flesta smycken säljs genom butiker, men försäljningen av smycken via e-handel ökar kontinuerligt. Vintermånaderna, särskilt jul, är den mest lönsamma tiden för försäljning av smycken. 


Kontakta oss redan idag!


  Från startups till mångmiljonbolag

  Vi har idag flera framgångsrika kunder som påbörjade sin resa som små e-handlare hos oss. Vissa hade bara några enstaka produkter men som numera säljer 1000-tals produkter till såväl Sverige som internationellt. Vi tycker att det är otroligt roligt att få vara en del av våra e-handelskunders tillväxtresor, från startup-bolag till mångmiljonbolag.

  • Jobbex Service | Rapide
   Vi kunde hjälpa Rapide att spara upp till 56% på delar av företagets
   valda frakttjänster till både privatpersoner och återförsäljare.
   Stefan Eriksson
   Logistikutvecklare

  3 anledningar att välja 3PL