EFFEKTIV 3PL-LOGISTIK FÖR DITT SKÖNHETSFÖRETAG

Din logistiklösning för e-handel inom skönhet med 3PL


Behöver du hjälp med logistiken för ditt skönhetsföretag? Vi på Jobbex Service erbjuder tredjepartslogistik (3PL) för företag inom skönhetsbranschen. Våra tjänster inkluderar lagerhållning, transport och hantering av beställningar och leveranser. Genom att anlita oss kan du fokusera på att driva din verksamhet medan vi tar hand om logistikrelaterade uppgifter. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig.

5 anledningar att välja 3PL

Kostnadsbesparingar: Genom att anlita en tredjepartslogistikleverantör kan ett företag spara pengar på löpande kostnader som lagerhållning , transport och personal.

Expertis: Tredjepartslogistikföretag har ofta en mycket djupgående kunskap och erfarenhet inom logistikområdet, vilket gör att de kan erbjuda effektivare och mer kostnadseffektiva lösningar än vad ett företag skulle kunna göra på egen hand.

Skalbarhet: Tredjepartslogistikföretag kan enkelt anpassa sig efter företagets växande eller förändrade behov, vilket gör det möjligt att skala verksamheten upp eller ner utan att behöva öka interna resurser.

Tillgänglighet: Tredjepartslogistikföretag har vanligtvis etablerade nätverk av lager, fraktalternativ och andra resurser, vilket gör det möjligt att leverera produkter till kunder snabbare och mer effektivt än vad ett företag skulle kunna göra på egen hand.

Flexibilitet: Tredjepartslogistikleverantörer kan ofta erbjuda en rad olika tjänster , vilket gör det möjligt för företag att välja de tjänster som passar deras specifika behov bäst.

Vad är 3PL?

Tredjepartslogistik, även kallat 3PL (Third Party Logistics) på engelska, är en form av logistiktjänst där en företag anlitar en annan företag att sköta delar av sin logistik och distribution. Detta kan inkludera uppgifter såsom lagerhållning, transport, hantering av beställningar och leveranser. Målet med tredjepartslogistik är att göra det möjligt för företag att fokusera på sin kärnverksamhet genom att outsourca logistikrelaterade uppgifter. Tredjepartslogistikföretag erbjuder vanligtvis en rad olika tjänster och kan anpassa sig efter kundens specifika behov.


 

Kontakta oss redan idag!


  Från startups till mångmiljonbolag

  Vi har idag flera framgångsrika kunder som påbörjade sin resa som små e-handlare hos oss. Vissa hade bara några enstaka produkter men som numera säljer 1000-tals produkter till såväl Sverige som internationellt. Vi tycker att det är otroligt roligt att få vara en del av våra e-handelskunders tillväxtresor, från startup-bolag till mångmiljonbolag.

  • Jobbex Service | Rapide
   Vi kunde hjälpa Rapide att spara upp till 56% på delar av företagets
   valda frakttjänster till både privatpersoner och återförsäljare.
   Stefan Eriksson
   Logistikutvecklare

  3 anledningar att välja 3PL