PACK OCH PLOCK

Plock och pack - Låt oss ta hand om packningen åt dig


Spontant tänker man ofta att det är lätt att plocka och packa produkter och varor och det stämmer beroende på vilken typ av vara eller produkt det gäller. Men vissa varor behöver hanteras mer varsamt och förpackas på ett sådant sätt att de inte skadas under transporten till slutkunden. En annan del att ta hänsyn till vid plock och pack är hur varan packas för att minska fraktkostnaden och undvika eventuella straffavgifter hos transportörerna.

Egna önskemål eller experthjälp

Kanske har du krav för hur du vill att dina varor och produkter skall plockas och packas eller så vill du har vår expertis att hjälpa dig plocka och packa dina varor och produkter optimalt. Valet är helt upp till dig.

Beroende på produkternas egenskaper plockas varorna från olika lastbärare som kan vara direkt från hylla, kartong eller pall. Allt utifrån varans egenskaper i kombination med effektivitet i vårt plockförfarande och ergonomiska utformning.


Kontakta oss redan idag!


  Från startups till mångmiljonbolag

  Vi har idag flera framgångsrika kunder (exempelvis Bonnierägda Morot&co, Tidningskungen.se och Rapide m.fl.) som påbörjade sin resa som små e-handlare hos oss. Vissa hade bara några enstaka produkter men som numera säljer 1000-tals produkter till såväl Sverige som internationellt. Vi tycker att det är otroligt roligt att få vara en del av våra e-handelskunders tillväxtresor, från startup-bolag till mångmiljonbolag.

  • Jobbex Service | Rapide
   Vi kunde hjälpa Rapide att spara upp till 56% på delar av företagets
   valda frakttjänster till både privatpersoner och återförsäljare.
   Stefan Eriksson
   Logistikutvecklare

  3 fördelar med 3PL