BETALA INTE MER ÄN DU BEHÖVER

Sänk dina fraktkostnader


Nu kan du sänka dina fraktpriser kraftigt med bibehållen täckningsgrad över Sverige. Som tredjepartslogistiker med flera kunder i vår portfölj och med större dagliga sändningsvolymer kan vi löpande förhandla fram kraftigt rabatterade fraktpriser med distributörer som PostNord, Bring, DHL och många fler. De rabatterade fraktpriserna gynnar inte bara dig utan kan även göra att du kan erbjuda dina kunder betydligt bättre fraktpriser i din e-handel.


 

Kontakta oss idag!


  Lägre fraktpriser

  En av de största utmaningarna som e-handlare är att ständigt jobba med att minska fraktkostnaderna för att kostnaderna ska ta för stor del av marginalen och lönsamheten. Fraktbolag som Schenker, PostNord och DHL har krav på en viss ordervolym för att kunna erbjuda rabatterade fraktpriser eller upphämtning av sändningar.

  Andra fraktsätt som Instabox eller EarlyBird med flera kräver i sin tur en viss volym för att du ens ska kunna nyttja deras tjänster. Många gånger beror det på att fraktbolaget själva hämtar upp sändningarna och därför kräver en viss volym för att det ska vara lönsamt för distrubutören.

  Med oss som 3PL-leverantör kan vi erbjuda dig och dina kunder betydligt bättre fraktavtal och frakttjänster.

  • Jobbex Service | Rapide
   Vi kunde hjälpa Rapide att spara upp till 56% på delar av företagets
   valda frakttjänster till både privatpersoner och återförsäljare.
   Stefan Eriksson
   Logistikutvecklare

  3 anledningar att välja 3PL