Svenska Nóttnuit sätter nya standarder i hudvårdsbranschen - Jobbex Service
Jobbex Service | 3PL | E-barometern Q2 2023
E-barometern Q2 2023 ger en djupdykning i e-handelsutvecklingen
3 oktober, 2023
Jobbex Service | 3PL | Thove Brännkärr
Varmt välkommen Thove, vårt senaste tillskott i teamet
26 oktober, 2023
Jobbex Service | 3PL | E-barometern Q2 2023
E-barometern Q2 2023 ger en djupdykning i e-handelsutvecklingen
3 oktober, 2023
Jobbex Service | 3PL | Thove Brännkärr
Varmt välkommen Thove, vårt senaste tillskott i teamet
26 oktober, 2023

Nóttnuit väljer Jobbex Service som sin leverantör av lager- och logistiktjänster

Vi är mycket stolta över att meddela att vi har ingått ett avtal med Nóttnuit, ett svenskt varumärke inom naturlig hudvård. Nóttnuit, det banbrytande svenska hudvårdsmärket som har tagit skönhet till nästa nivå. Med sin unika kombination av vetenskap och natur, representerar Nóttnuit en ny generation av hudvård.

Om Nóttnuit

Nóttnuit är inte ett vanligt hudvårdsmärke. De kombinerar avancerad vetenskaplig forskning med balanserande frekvenser, allt i syfte att skapa produkter som är både effektiva och hållbara. Det börjar alltid i deras laboratorium beläget i Stockholms skärgård, där de handplockar bioaktiva ingredienser och utformar varje produkt för hand.

Inte nog med det, Nóttnuit tar hand om varje steg i tillverkningsprocessen. Formlerna hälls i handskulpterade biofotoniska glasflaskor tillverkade av glaskonstnärer i Hälsingland. Varje flaska är därmed en unik konstnärlig skapelse, inte bara en behållare.

Nóttnuit går utöver den traditionella synen på hudvård. De har introducerat användningen av fördelaktiga frekvenser och biofotonisk teknologi för att förbättra sina produkter ytterligare. Det är en holistisk syn på hudvård som betonar att helheten är större än summan av dess delar.

Samarbete för framtiden

Som deras nya partner inom lager- och logistikhantering (3PL) är vi stolta över att spela en roll i Nóttnuits resa. Det är en ära att hantera logistiken för ett företag som sätter en sådan hög standard på innovation och kvalitet.

Nóttnuit är unika i sitt fokus på ren, vetenskapligt framtagen hudvård och har satt en ny standard för hela sektorn. "Det här samarbetet är en naturlig förlängning av vår egen filosofi. Det är inte bara en affärsmöjlighet, utan även en möjlighet att arbeta tillsammans för en mer hållbar och kvalitetsdriven framtid," säger vår VD, Jimmy Eriksson.

Från Jobbex Services sida ser vi samarbetet som ett kvitto på vår kapabilitet att hantera logistiken för företag med högt ställda krav på såväl kvalitet som hållbarhet. Vårt engagemang för en hållbar framtid och Agenda 2030 går hand i hand med Nóttnuits vision.


Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.