Varmt välkommen Thove, vårt senaste tillskott i teamet - Jobbex Service
Jobbex Service | 3PL | Nóttnuit
Svenska Nóttnuit sätter nya standarder i hudvårdsbranschen
25 oktober, 2023
Jobbex Service | 3PL | Art of Veda
Ett färgstarkt partnerskap när Art of Veda väljer logistikleverantör
13 november, 2023
Jobbex Service | 3PL | Nóttnuit
Svenska Nóttnuit sätter nya standarder i hudvårdsbranschen
25 oktober, 2023
Jobbex Service | 3PL | Art of Veda
Ett färgstarkt partnerskap när Art of Veda väljer logistikleverantör
13 november, 2023

Välkommen Thove

Vi mer än glada att välkomna Thove Brännkärr som vår nya gruppledare. Thove kommer närmast från en tjänst hos PostNord Logistics TPL AB i Norrköping där hon har varit kundansvarig för flera olika företag, inklusive läkemedel och kosmetika, samt agerat teamledare.

Men Thove är ingen nykomling i logistikbranschen. Hon började sin yrkesbana som budbilschaufför i familjeföretaget, Katrineholms Budservice AB, som hon senare också drev tillsammans med sin bror. Hon har dessutom haft flera roller inom administration och kundservice, vilket gör henne till en väldigt erfaren och mångsidig talang.

Thove Brännkärr kliver in som vår nya gruppledare på Jobbex Service, en position där hon kommer att axla såväl kundansvar som koordinering av arbetsgruppen samt ständiga förbättringsinitiativ på lagret. Hennes breda erfarenhet, engagemang och kvalitetsfokus gör att vi kan erbjuda våra kunder en riktigt bra och personlig service. Dessutom är det extra roligt att meddela att Thove redan har etablerat ett nära samarbete med Stefan, vår fantastiska logistikutvecklare, som många av våra kunder redan känner väl. Denna dynamiska duo för med sig en kombinerad branschkunskap som definitivt kommer att höja ribban när det kommer till både kundservice och logistik.

"Att kunna knyta till oss en sådan erfaren person som Thove känns som
att ha hittat den sista, perfekta pusselbiten i ett redan starkt team."

- Jimmy Eriksson, VD

Det är med stor glädje jag får presentera vårt senaste tillskott till Jobbex-teamet. Thove kommer med nästan två decennier av erfarenhet inom logistik och kundservice. Hennes kompetens som teamledare och erfarenhet av att arbeta med en mängd olika kunder gör henne till en viktig tillgång för oss. I en bransch som ständigt utvecklas är det oerhört värdefullt att ha medarbetare som både har gedigen erfarenhet och en vilja att fortsätta lära. Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med Thove och är övertygad om att hon kommer att bidra till vår fortsatta framgång.

Thove började hos oss den 26 september och har redan börjat göra avtryck. Varmt välkommen Thove, vi ser fram emot en lång och framgångsrik resa tillsammans!

Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.