HUI har utsett årets julklapp 2023 och den finns i vårt lager - Jobbex Service
Jobbex Service | 3PL | HUIs Julhandelsrapport
Julhandel 2023 minskar, men Black Friday erbjuder hopp
14 november, 2023
Jobbex Service | 3PL | Aima Sense
Aima Sense väljer ledande partner för sitt nästa steg i sin tillväxtresa
13 december, 2023
Jobbex Service | 3PL | HUIs Julhandelsrapport
Julhandel 2023 minskar, men Black Friday erbjuder hopp
14 november, 2023
Jobbex Service | 3PL | Aima Sense
Aima Sense väljer ledande partner för sitt nästa steg i sin tillväxtresa
13 december, 2023

Årets Julklapp 2023: Sällskapsspelet

Idag 16 november har HUI Research, som varje år sedan 1988, utsett Årets Julklapp. För 2023 är det sällskapsspelet som tar denna ärofyllda titel. Sällskapsspelet representerar en stark trend av återuppväckt intresse för traditionell gemenskap i en alltmer digital värld. Dessa spel förenar människor och erbjuder en paus från vardagens stress.

Utnämningen baseras på tre kriterier: att representera den aktuella tiden, vara en nyhet eller ha fått förnyat intresse, samt ha ett stort försäljningsvärde eller säljas i stort antal. Sällskapsspel uppfyller dessa kriterier väl, med en ökad popularitet för både traditionella och "fygitala" spel, som blandar element från klassiska rollspel, brädspel och digitala spel. Den globala försäljningen av brädspel uppgick till 15 miljarder dollar under 2022, med en förväntad tillväxt på 7-11 procent de kommande åren​​.

Motiveringen

Att samlas med nära och kära och få en välbehövlig paus från verkligheten är något vi söker oss till i svåra tider. Samtidigt växer ny teknik fram som förnyar en traditionell produktkategori. Årets Julklapp är en gåva som förenar och skapar samhörighet för svenska folket. Årets Julklapp 2023 är sällskapsspelet.

En svensk tradition

HUI Research har sedan 1988 årligen utsett Årets Julklapp, med syftet att reflektera över rådande samhällstrender och konsumentbeteenden. Genom åren har denna utnämning blivit en spegling av tidens anda och har tidigare inkluderat produkter som bakmaskinen, DVD-spelaren och spikmattan.

Valet baseras på en noggrann analys av marknadstrender och samhällsförändringar. Genom åren har denna utnämning blivit en väntad och uppmärksammad tradition inom svensk detaljhandel.

Hög efterfrågan på TPL

För oss som tredjepartslogistiker innebär denna trend en möjlighet. Med flera kunder som säljer sällskapsspel, kan vi förvänta oss en ökad efterfrågan på logistik och distributionslösningar. Vi ser fram emot att stödja våra kunder under denna spännande säsong och bidra till att föra samman människor genom dessa spel.


Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.