Aima Sense väljer ledande partner för sitt nästa steg i sin tillväxtresa - Jobbex Service
Jobbex Service | 3PL | HUI Årets Julklapp 2023
HUI har utsett årets julklapp 2023 och den finns i vårt lager
16 november, 2023
Jobbex Service | 3PL | Melle
Vi inleder året med att välkomna Melle och Bered till oss på Jobbex
10 januari, 2024
Jobbex Service | 3PL | HUI Årets Julklapp 2023
HUI har utsett årets julklapp 2023 och den finns i vårt lager
16 november, 2023
Jobbex Service | 3PL | Melle
Vi inleder året med att välkomna Melle och Bered till oss på Jobbex
10 januari, 2024

Svensk innovation revolutionerar kvinnors intimhygien

Aima Sense, en nyskapande aktör inom intimhygien, har nyligen valt att ingå ett strategiskt samarbete med oss på Jobbex Service för att förbättra sin logistikprocess. Genom detta partnerskap siktar de på att optimera distribution och tillgänglighet för sina banbrytande produkter.

För kvinnors intimhygien

Aima Sense, skapat av Karin och Cecilia Belin, är på väg att förändra synen på kvinnors intimhygien med deras unika 'After Sex'-produkter. Dessa innovativa lösningar är skapade för att enkelt hantera utmaningarna som kvinnor står inför efter sex, genom att erbjuda praktiska och miljövänliga produkter. Denna framgång har varit möjlig tack vare deras djärva och nyskapande inställning. Nu går starten för vår resa mot nya gemensamma framgångar.

Systrarna bakom Aima Sense

Karin och Cecilia Belin, som är hjärnorna bakom Aima Sense, har med sin passion och innovation skapat produkter som adresserar verkliga behov och främjar ett mer jämställt sexliv. De har inte bara skapat praktiska lösningar, utan även en rörelse som strävar efter att förbättra kvinnors livskvalitet.

En lysande framtid

Jimmy Eriksson, VD för Jobbex Service, uttrycker sitt stora förtroende för Aima Sense och dess grundare. "Vi ser en enorm potential i Aima Sense och är övertygade om att Karin och Cecilia kommer att revolutionera marknaden för produkter inom intimhygien. Deras engagemang och nyskapande produkter har redan visat sig vara en game-changer, och vi är stolta över att vara en del av deras tillväxtresa. Jag tror starkt att Aima Sense har en lysande framtid och vi ser fram emot att vara en del av den," säger Jimmy.

Hjärtat i Aima Sense logistik

Jobbex Service spelar en avgörande roll i Aima Senses tillväxtresa genom att ta hand om hela deras logistikkedja. Med expertis inom lagerhantering, paketering och distribution, har Jobbex Service skräddarsytt sina tjänster för att möta Aima Senses unika behov, säkerställa snabb marknadstillgång och stödja företagets tillväxt.


Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.