Vi inleder året med att välkomna Melle och Bered till oss på Jobbex - Jobbex Service
Jobbex Service | 3PL | Aima Sense
Aima Sense väljer ledande partner för sitt nästa steg i sin tillväxtresa
13 december, 2023
Jobbex Service | 3PL | Aima Sense
Aima Sense väljer ledande partner för sitt nästa steg i sin tillväxtresa
13 december, 2023

Melle och Bered ansluter sig till Jobbex Service för en spännande framtid

Vi på Jobbex har glädjen att meddela partnerskap med två innovativa svenska företag - Melle och Bered. Dessa partnerskap symboliserar vårt flexibilitet i att kunna erbjuda skräddarsydda logistiklösningar och förstärker vår position som en utmanande tredjepartsleverantör i regionen.

Elegans och hållbarhet i fokus för Melle

Melle, under ledning av grundaren Emma Selenius, har revolutionerat marknaden för kvinnliga rakhyvlar med sin banbrytande design. Emma insåg bristen på estetiskt tilltalande och miljövänliga rakhyvlar för kvinnor och introducerade Melles första kollektion 2021, som kombinerar stil och hållbarhet. Med Jobbex Services stöd kommer Melle att kunna effektivisera sin distribution, vilket är avgörande för att nå en bredare marknad och fortsätta deras miljömedvetna resa.

Kanske känner du igen Emma och rakhyvlarna från Melle? Under hösten 2023 deltog Emma och Melle nämligen i det svenska tv-programmet Draknästet. Hur det gick? Det tycker vi ni ska kika på. Avsnittet går att streama gratis på SVT Play.


Bered fokuserar på krisberedskap för framtiden

Bered framhäver vikten av krisberedskap i modern tid. Genom kvalitetssäkrade produkter som deras Beredskapslåda, strävar Bered efter att göra krisberedskap lika grundläggande som en brandsläckare i varje hem. Partnerskapet med Jobbex Service kommer att stärka Bereds förmåga att leverera dessa livsviktiga produkter på ett effektivt sätt, vilket är kritiskt för att säkerställa trygghet i osäkra tider.

I en värld som ständigt förändras och där oväntade händelser tycks bli allt vanligare, är det viktigare än någonsin att vara förberedd. Den nuvarande osäkerheten, med allt från globala klimatförändringar till krig med politiska spänningar, påverkar vårt dagliga liv på många olika sätt. Denna nya verklighet har lett till en ökad medvetenhet om vikten av personlig och familjens beredskap vid oförutsägbara händelser.


En anpassningsförmåga utöver det vanliga

Genom att välkomna Melle och Bered i vårt nätverk, uppvisar vi vår förmåga att anpassa våra logistiktjänster efter våra kunders unika behov. Dessa partnerskap understryker vårt engagemang för att stödja svenska entreprenörer och företag i deras utveckling och tillväxt. Med en stark grund i effektiv logistik och kundfokus, ser vi på Jobbex Service fram emot att fortsätta vår roll som en central del i våra partners framgångsresor.

Alla bilder skyddas av upphovsrättslagen. Bilderna är lånade från respektive företags webbplatser och sociala kanaler.

Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.