Så hittade hon balansen i livet igen - Jobbex Service
Jobbex Service | 3PL | Black Friday 2022
Årets största rea närmar sig
18 november, 2022
Jobbex Service | 3PL | Early Bird
Nytt transportörsavtal med hållbara leveranser
19 januari, 2023
Jobbex Service | 3PL | Black Friday 2022
Årets största rea närmar sig
18 november, 2022
Jobbex Service | 3PL | Early Bird
Nytt transportörsavtal med hållbara leveranser
19 januari, 2023

Arbetsträning hjälper Ann att hitta balansen

Ann Hellberg har genomgått en tuff period i livet, men med hjälp av arbetsträning och andra insatser har hon kommit tillbaka och återfunnit den viktiga balansen mellan jobb och privatliv. Efter en period av sjukskrivning och arbetslöshet har Ann nu återvänt till arbetslivet och har fått möjlighet att prova på olika arbetsuppgifter, vilket har hjälpt henne att hitta en arbetsroll som passar henne. Genom arbetsträningen och sitt deltagande i insatsen TUNA har Ann också fått lära sig viktiga verktyg för att hantera svåra perioder och ökat sin självkänsla och självförtroende.

Vi har bett Ann att berätta om sin resa och hur det är att arbetsträna hos oss.

Vill du läsa reportaget i sin helhet så hittar du den här

Arbetsträning en viktig del av vårt DNA

För oss på Jobbex har det alltid varit viktigt att kunna ge något tillbaka till samhället vi verkar och lever i. Att kunna erbjuda arbetsträning i vår verksamhet är något som vi alltid har erbjudit och alltid kommer att erbjuda.

Arbetsträning kan vara ett bra sätt att ge personer med olika funktionsnedsättningar eller personer som har svårt att få ett jobb på annat sätt möjlighet att prova på olika arbetsuppgifter och få erfarenhet av arbetslivet. Det kan också vara ett bra sätt att öka människors självkänsla och självförtroende. Arbetsträning kan även vara ett bra verktyg för att öka integrationen i arbetslivet och samhället i stort.

Arbetsträning kan ske på olika sätt. Det kan till exempel handla om att personen får prova på att arbeta på en arbetsplats under en viss tid, eller att personen får delta i olika projekt eller aktiviteter som syftar till att öka personens färdigheter och kunskaper. Arbetsträning kan också vara ett bra sätt att ge personer möjlighet att få pröva olika arbetsuppgifter och hitta en arbetsroll som passar dem.

Det finns många olika anledningar till varför man ska erbjuda arbetsträning, men det viktigaste är att det kan hjälpa personer att öka sina möjligheter att få ett arbete och att delta i samhället på lika villkor som andra.

Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.