Idag lanserar Bambuland sin nya e-handel - Jobbex Service
NYHET | Utbyggnad
Ursäkta röran. Vi bygger ut!
22 mars, 2021
Jobbex Service | Jimmy Eriksson
KIAB berättar om Jobbex jättesatsning
6 maj, 2021
NYHET | Utbyggnad
Ursäkta röran. Vi bygger ut!
22 mars, 2021
Jobbex Service | Jimmy Eriksson
KIAB berättar om Jobbex jättesatsning
6 maj, 2021

Idag lanserar Bambuland sin nya e-handel

Idag klockan 12:00 lanserar det hållbara företaget Bambuland sin nya e-handel med produkter som gör det lätt för dig som kund att göra klimatsmarta val.

Bambuland vill hjälpa sina kunder att göra smarta val av produkter som är bra för miljön och som är framtagna av världens bästa material – bambu. Visste du till exempel att det krävs 10,000 liter vatten för att kunna producera så lite som endast 1 kg bomull. Bomull som dessutom är känslig för exempelvis värme, kyla, insektsangrepp vilket gör att det förutom massvis med vatten även kräver stora mängder kemikalier vid framställan. Just textilier är ett av vår tids största miljöbovar då det förstör miljön under tillverkningsprocessen och än så länge inte går att återvinna fullt ut.

Bambuland.se erbjuder inte bara textilier till sina kunder. I deras e-handel kommer man att hitta både leksaker, smink, köksartiklar och till och med cyklar.

Det är inte alltid helt lätt att veta att man gör bra val men Bambuland.se har för avsikt att hjälpa sina kunder att göra dessa val. Alla deras produkter är producerade från materialet bambu.

Bambu är framtidens material

Visste du att bambu är den mest snabbväxande plantan i världen och därmed en fantastisk källa för en hållbar konsumtion. Bambu är egentligen ett gräs medan många tror att det är ett träd. Vissa bambuarter växer så mycket som en meter per dygn och är redo för avverkning efter 4–6 år vilket kan jämföras med en ek som behöver ca 50 år.

Socialt ansvar var avgörande

Vi på Jobbex Service är otroligt glada och stolta att Bambuland.se valt oss på Jobbex Service till 3PL-leverantör med ansvar för hela deras logistikkedja. Vi kommer från vårt centrala lager i Katrineholm b.la. att lagerföra, plocka, paketera och distribuera produkterna till Bambulands slutkunder.

Vi har fått veta att en av de främsta anledningarna till att Bambuland valde just Jobbex Service var vårt sociala engagemang och ansvarstagande i kombinationen med att kunna leverera skräddarsydda och klimatsmarta emballagelösningar. För att kunna vara personlig och komma nära sina kunder var det viktigt för Bambuland.se att samarbeta med en 3PL-partner som kan erbjuda kundspecifika emballage, handskrivna lappar eller andra skräddarsydda lösningar tillsammans med sina produkter och sitt varumärke.

Kika gärna in den nya e-handeln på www.bambuland.se

 
Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.