Nyhet! Plume och Little babysteps lägger sitt 3PL-lager hos Jobbex! - Jobbex Service
Jobbex Service | 3PL | Mildred Lip Balm
Välkommen Mildred – Ett hållbart läppbalsam för framtiden
23 augusti, 2023
Jobbex Service | 3PL | ZALT
Betestillverkaren ZALT kastade ut och fick Jobbex på kroken
22 september, 2023
Jobbex Service | 3PL | Mildred Lip Balm
Välkommen Mildred – Ett hållbart läppbalsam för framtiden
23 augusti, 2023
Jobbex Service | 3PL | ZALT
Betestillverkaren ZALT kastade ut och fick Jobbex på kroken
22 september, 2023

Nyförlösta mödrar och småbarnsföräldrar förtjänar det bästa

Vi på Jobbex är oerhört stolta och glada att kunna meddela att vi utökar vår kundportfölj med två fantastiska nya samarbetspartners - Plume AB och Little Babysteps AB. Dessa innovativa företag har valt oss som sin tredjepartslogistikpartner, vilket innebär att vi kommer att lagerhålla, plocka, paketera och skicka ut deras unika produkter till deras kunder. Dessutom kommer de att kunna dra nytta av våra förmånliga fraktavtal och emballagepriser.

Om Plume AB

Plume är inte bara en produkt; det är en livlina för nyblivna mammor. Företaget startades av Katja Mayer som själv upplevt utmaningarna som en nyförlöst mamma ställs inför. Med Plumes produkter får nyblivna mammor den support de behöver, speciellt när det kommer till intimhygien och återhämtning efter förlossning.

Steget in i moderskapet är fyllt av glädje och utmaningar. Plumes förstår detta och introducerar sin Gravidbox, speciellt designad för postpartum-perioden. Denna Deluxe Box innehåller noga utvalda produkter som stödjer den nyblivna mamman i sin återhämtning. Bland annat erbjuds en intimdusch och elastiska nättrosor för optimal komfort. Läs mer om Plumes inspirerande resa på deras hemsida.


Om Little babysteps AB

Att vara förälder är en av de mest belönande rollerna i livet, men det kommer också med sina utmaningar. Little Babysteps AB förstår detta och erbjuder därför åldersanpassade barnboxar, fyllda med pedagogiska leksaker och andra nödvändigheter för att hjälpa föräldrar på resan. Varje box är skräddarsydd för barnets specifika ålder och utvecklingsstadie.

Att navigera genom de första åren av ditt barns liv kan vara överväldigande, med ständigt förändrade behov och utvecklingsfaser. Little Babysteps AB har därför tagit fram en lösning baserad på forskning och kärlek. Varje tvåmånaders box, levererad i slutet av månaden, innehåller noggrant utvalda produkter, från matservis till populära montessori leksaker, som stödjer ditt barns nyfikenhet och kreativitet. Med flexibla leveransalternativ och ingen bindningstid, är vår prioritet att stödja både barnet och föräldern. Upptäck mer om hur Little Babysteps kan förenkla och berika ditt föräldraskap på deras hemsida.


Som alltid är Jobbexs kärna att erbjuda flexibla och skräddarsydda helhetslösningar inom tredjepartslogistik. Med dessa nya samarbeten fortsätter vi att bygga broar mellan företag och deras kunder och ser med spänning fram emot att vara en del av Plume AB:s och Little Babysteps AB:s fortsatta tillväxtresor.

Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.