Utökad lagerkapacitet i höglagret i Katrineholm - Jobbex Service
Jobbex Service | 3PL | Dreadone
Dreadone utser Jobbex till sin 3PL-leverantör
9 juni, 2023
Jobbex Service | 3PL | AMARE
Amare Clothing väljer Jobbex Service AB för deras e-handelslogistik
20 juni, 2023
Jobbex Service | 3PL | Dreadone
Dreadone utser Jobbex till sin 3PL-leverantör
9 juni, 2023
Jobbex Service | 3PL | AMARE
Amare Clothing väljer Jobbex Service AB för deras e-handelslogistik
20 juni, 2023

Jobbex är redo för framtiden - nu med utökad kapacitet för tredjepartslogistik

Vi på Jobbex Service, en ledande aktör inom tredjepartslogistik (3PL), har nyligen slutfört en betydande utbyggnad av våra lagerlokaler. Med utbyggnaden och våra nya pallställ adderar vi ett imponerande 1 000 kvadratmeter till företagets existerande infrastruktur som ett svar på den ökade efterfrågan på 3PL-tjänster från e-handelsföretag.

Under vecka 24 installerades nya pallställ som nu står redo, besiktigade och klara. Med dessa har lagerkapaciteten i höglagret utökats med ytterligare 1 700 pallplatser. Initialt kommer 700 av dessa att användas för att förbättra och utvidga Jobbex befintliga 3PL-verksamhet, medan de resterande 1 000 platser kommer att vara tillgängliga för uthyrning till industrier och produktioner i behov av extra buffertlager.

Vår VD Jimmy Eriksson uttalar sig entusiastiskt om expansionen: "Detta är en betydande milstolpe för oss. Med de nya lokalerna och våra nya pallställ är vi beredda att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster och kan ta emot mycket fler kunder. Vi står nu starkare rustade att fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med våra kunder."

Framgången för våra 3PL-tjänster illustreras tydligt av det lokala skönhetsföretaget Rapide AB. Tack vare samarbetet med Jobbex har de lyckats expandera sin verksamhet och samtidigt sänka sina fraktkostnader betydligt genom Jobbex fördelaktiga fraktavtal.

"Vår expansion speglar den snabba tillväxt vi ser på marknaden," tillägger Eriksson. 

"Vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med våra kunder och att erbjuda lösningar som är skräddarsydda för dagens snabbt föränderliga e-handelsvärld."

Jobbex ambition är att vara mer än bara en lagerleverantör. Med sin ökade kapacitet och flexibilitet vill företaget bli en viktig partner för företag som söker effektiva, kostnadseffektiva och framför allt tillförlitliga logistiklösningar.

I den hårda konkurrens som råder på marknaden idag står nu vi på Jobbex starkt rustade för att möta de utmaningar som framtiden kan tänkas innebära.


Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.