Med rätt logistikpartner kan varje e-handlare uppleva en smidig tillväxtresa - Jobbex Service
Jobbex Service | 3PL | World Top Sport
Hero bytte ut sin gladiatorhjälm mot en shaker i rostfritt stål
15 augusti, 2023
Jobbex Service | 3PL | Mildred Lip Balm
Välkommen Mildred – Ett hållbart läppbalsam för framtiden
23 augusti, 2023
Jobbex Service | 3PL | World Top Sport
Hero bytte ut sin gladiatorhjälm mot en shaker i rostfritt stål
15 augusti, 2023
Jobbex Service | 3PL | Mildred Lip Balm
Välkommen Mildred – Ett hållbart läppbalsam för framtiden
23 augusti, 2023

En spännande höst väntar

Efter sommarens lata dagar står vinterhalvåret för dörren och vi på Jobbex ser fram emot en riktigt spännande höst. Fler och fler kunder värdesätter den personliga touchen i vår service, något vi erbjuder med stolthet.

Detta engagemang är inte bara ord. Vår logistikutvecklare, Stefan Eriksson, har varit en nyckelperson i att driva vår vision framåt. "Genom att ha en direkt och personlig kontakt med våra kunder kan vi erbjuda en service som verkligen motsvarar kundernas behov. Flexibilitet, personlig service, kvalitet och kostnadseffektivitet ligger i vårt DNA." berättar Stefan.

En av de största fördelarna med att jobba med Jobbex är just den flexibilitet som Stefan nämner. Kunden behöver endast betala för den yta de använder och de ordrar som plockas, helt utan fasta serviceavgifter eller dolda kostnader. Dessutom kan kunderna dra nytta av vår unika frakttjänst, som erbjuder otroliga priser – endast 15 kr för försändelser upp till 50 gram.

"Vi ser inte bara till varorna på hyllorna, utan till människorna bakom varje paket. På Jobbex bygger vi relationer, inte bara lager," säger vår VD och grundare, Jimmy Eriksson, som understryker företagets kärnvärden.

Människorna bakom varje paket

För Jimmy är entreprenörskap inte bara en yrkesroll utan en livsstil. Hans passion för företagande och företagsutveckling sträcker sig bortom företagets väggar. Han har en stark önskan om att få hjälpa och lyfta fram andra duktiga entreprenörer i deras tillväxtresor.

Han tror starkt på att bygga och nära hållbara relationer, både med kunder och partners. För honom innebär det att lyssna, förstå och svara på varje individs unika behov och visioner. Jimmy menar att det är genom dessa relationer, byggda på förtroende och ömsesidig respekt, som de mest hållbara, långsiktiga och framgångsrika samarbetena växer fram.

"Vi ser inte bara till varorna på hyllorna, utan till människorna bakom varje paket. På Jobbex bygger vi relationer, inte bara lager," säger Jimmy, som understryker företagets kärnvärden. Med den inställningen strävar vi ständigt efter att skapa en arbetskultur på Jobbex där varje interaktion räknas och varje relation värderas.

Under de senaste åren har Jobbex genomgått betydande uppgraderingar för att bättre kunna tjäna våra e-handelskunder. Ett nytt 12 meter högt höglager, över 1.500 pallplatser tack vare våra nya pallställ, samt över 1.000 hyllmeter plockhyllor säkerställer att vi är redo att ta oss an utmaningarna i en växande marknad.

Jobbex Service | 3PL | Kakor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Integritetspolicy & Cookies.