NÄR DIN WEBBUTIK VÄXER

Tredjepartslogistik för e-handlare i Stockholm


E-handeln växer explosionsartat och tog inte minst fart under pandemin. Det gäller för såväl Sverige och Norden som globalt. Människor insåg bekvämligheten att beställa sina önskade varor och produkter online för att smidigt få dessa hemskickade till ett ombud eller direkt i brevlådan. Svenskarna ligger väldigt långt fram och hela 96 procent av befolkningen handlar på nätet till en uppskattad genomsnittlig köpesumma om 1,932€ (ca 19,900 kr) per person och år enligt E-barometern 2021.

Utmaningarna för e-handlare

Som e-handlare så finns det en del utmaningar att ta sig an med allt från marknadsföring och teknologi till kundupplevelse, prissättning och frakter . Även kundtjänst och retur- och återbetalningspolicys kan vara utmanande. Det är även lätt att man binder upp sig i mer kostnader och utgifter när webbshopen säljer för fullt. Kanske skaffar man sig exempelvis en lagerlokal för att få plats med alla produkter, emballage och annat packmaterial och inte tänker på det långa hyresavtal man signerat för.

Oavsett hur verksamheten utvecklar sig är det smart att outsourca sin lager- och logistikhantering till en 3PL-partner. Ett långsiktigt samarbete med en tredjepartslogistiker hjälper dig som e-handlare att växa, hållbart och lönsamt. En 3PL-partner är specialist på lager- och logistik och har de rätta verktygen för att optimera logistikflödet för dig och dina kunder.


Våra tjänster

Vill du veta mer? Kontakta oss!


  Från startups till mångmiljonbolag

  Vi har idag flera framgångsrika kunder som påbörjade sin resa som små e-handlare hos oss. Vissa hade bara några enstaka produkter men som numera säljer 1000-tals produkter till såväl Sverige som internationellt. Vi tycker att det är otroligt roligt att få vara en del av våra e-handelskunders tillväxtresor, från startup-bolag till mångmiljonbolag.

  • Jobbex Service | Rapide
   Vi kunde hjälpa Rapide att spara upp till 56% på delar av företagets
   valda frakttjänster till både privatpersoner och återförsäljare.
   Stefan Eriksson
   Logistikutvecklare

  3 anledningar att välja 3PL