3PL FÖRETAG

Tredjepartslogistik (3PL) 

för företag


Tredjepartslogistik (3PL eller TPL) är en effektiv lösning för företag att hantera sin logistik och distribution. Genom att anlita en 3PL-leverantör kan ett företag och >e-handel spara pengar och öka sin flexibilitet, effektivitet och kapacitet.

Vi på Jobbex Service finns i Katrineholm och erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive lagring, orderhantering, transport, distribution för e-handel. Dessa tjänster kan anpassas efter just ditt företags specifika logistikbehov.

Genom att använda en 3PL-leverantör kan ditt företag också öka sin kapacitet, få tillgång till senaste teknologin och erfarenhet inom logistikområdet, samt öka din försäljning genom en snabbare och mer effektiv leverans till kunderna.

Företag och e-handlare som använder 3PL kan också fokusera på sin kärnverksamhet och lägga logistik och distributionsansvaret på oss som 3PL-leverantör, vilket kan leda till ökad produktivitet och förbättrad försäljning i kärnverksamheten.

Tredjepartslogistik är en viktig del av verksamheten för många företag i och kan hjälpa er att nå era mål och öka er konkurrenskraft på marknaden.


Gör kostnadsbesparingar

Genom att anlita en 3PL-leverantör som oss på Jobbex kan ditt företag spara pengar genom att slippa investera i eget utrustning, personal och lokaler. Detta kan leda till minskade kostnader för dina logistik och distributionsprocesser.

Personalkostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att slippa anställa och träna egen personal för att hantera dina logistik och distributionsprocesser.

Utrustningskostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att slippa investera i egen utrustning för att hantera logistik och distributionsprocesser.

Lagerkostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att slippa hålla eget lager och istället använda en 3PL-leverantörs lagerutrymmen. Du slipper binda upp dig i långa och dyra hyresavtal.

Transportkostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att använda vårt transportnätverk och få tillgång till bättre priser på transporttjänster.

Teknologikostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att slippa investera i teknologi för att hantera logistik och distributionsprocesser, exempelvis WMS- och TA-system. Vi har redan de senaste teknologierna och erfarenheter inom området och kan därför erbjuda en mer effektiv logistikprocess.

Administration och hanteringskostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att slippa hantera och administrera logistikprocesserna själva och istället låta oss ta hand om det åt dig.


Få en ökad flexibilitet

Vi erbjuder en mängd olika tjänster, som kan anpassas efter ett företags specifika logistikbehov. Exempelvis en rad olika tjänster, som inkluderar: lagring , orderhantering, returhantering , kundtjänst , distribution för e-handel. Ett företag kan välja vilka tjänster det vill använda och anpassa dem efter sina specifika behov.

Ditt företag kan även ändra sina tjänster eller tilläggstjänster över tid, beroende på förändringar i verksamheten eller marknadsförhållanden. Detta ger ditt företag en högre flexibilitet att anpassa dina logistikbehov efter förändringar i verksamheten eller omvärlden.

Dessutom, vi som 3PL-leverantör har ett brett nätverk av kunder och kontakter, vilket ger din e-handel möjlighet att anpassa sin logistik efter marknadsförhållanden och få tillgång till nya marknader.


Öka din kapacitet

Ditt företag och e-handel kan öka sin kapacitet genom att använda Jobbex Service som din 3PL-leverantör utan att behöva investera i ytterligare utrustning och personal. Detta kan leda till en ökad produktivitet och förbättrad försäljning.

När du anlitar en oss som 3PL-leverantör (Third-Party Logistics) kan du öka ditt företags produktions- och distributionskapacitet utan att behöva investera i ytterligare utrustning eller personal.

Vi har flera lagerutrymmen och distrubutionsnätverk tillgängliga, vilket ger din e-handel möjlighet att lagra och transportera fler produkter. Detta kan leda till en ökad produktivitet och förbättrad försäljning.

Vi erbjuder också olika typer av tjänster, som exempelvis orderhantering , kvalitetskontroll, returhantering och kundtjänst, vilket ger företaget möjlighet att öka sin kapacitet i dessa områden.

En 3PL-leverantör kan också erbjuda flexibla avtal, vilket gör det möjligt för ett företag att öka eller minska sin kapacitet beroende på sina behov. Detta kan hjälpa ett företag att anpassa sin kapacitet efter förändringar i verksamheten eller marknadsförhållanden.

Ökad kapacitet kan också innebära att ett företag kan ta emot större order eller expandera till nya marknader, eftersom det nu har möjlighet att hantera en större mängd produkter och order.


Kontakta oss redan idag!


  Ett perfekt logistiskt läge

  Katrineholm är en stad i Södermanland, Sverige som ligger en knapp timme med tåg från Stockholm. Staden har en strategiskt viktigt logistiskt läge på grund av sin närhet till Stockholm och Göteborg samt tillgången till viktiga transportleder. Inom en radie på 15 mil når vi i Katrineholm en tredjedel av Sveriges befolkning.

  Staden är beläget längs E20, en viktig europaväg som går från Malmö till Stockholm och vidare till Helsingfors. Detta gör att det är lätt att ta sig till andra städer i Sverige, samt till andra länder i Europa.

  Katrineholm är också beläget nära Mälarbanan, som är en viktig järnväg för transport av gods och passagerare. Detta gör att det är lätt att transportera gods till andra delar av Sverige med tåg. Detta gör att det är lätt att transportera gods till andra delar av Sverige med tåg. Tågtransporter är ofta ett bra alternativ för transport av större mängder gods eller för långa avstånd, eftersom det är en stabil, effektiv och miljövänlig metod.

  Katrineholm är också väl förankrat i det svenska järnvägsnätverket, vilket gör det lätt att ansluta till andra städer och regioner i Sverige. Staden har en egen järnvägsstation där det finns godsterminaler och godsmottagningstjänster.

  Staden är också nära Stockholm-Skavsta flygplats och Stockholm Arlanda flygplats, vilket gör det lätt att transportera gods med flyg.

  Med sitt centrala läge i Sverige är närheten till storstadsregionerna i Mälardalen aldrig långt bort. Storstäder runt Katrineholm är exempelvis Stockholm, Eskilstuna, Norrköping, Nyköping, Örebro och Västerås.

  Så tjänar företag på att anlita en 3PL-leverantör

  Ett tredjepartslogistikföretag (3PL) är en företag som erbjuder logistiktjänster till andra företag. Dessa tjänster inkluderar vanligtvis lagring, hantering av inkommande och utgående varor, distributionshantering och andra relaterade aktiviteter. 3PL-företag arbetar ofta med flera olika kunder samtidigt, och deras tjänster är oftast skräddarsydda efter varje kunds unika behov.

  En 3PL-leverantör kan erbjuda en mängd olika tjänster, inklusive:

  Lagring: 3PL-företag erbjuder vanligtvis lagringsmöjligheter för företag som saknar tillräckligt med utrymme för sina varor. De erbjuder vanligtvis både kort- och långtidslagring och kan också erbjuda skräddarsydda lösningar för olika typer av varor, till exempel livsmedel eller tobak.

  Inkommande och utgående varor: 3PL-företag hjälper ofta företag med att hantera inkommande och utgående varor, inklusive mottagande, inspektion, paketering och expediering.

  Distributionshantering: 3PL-företag kan också erbjuda distributionshanteringstjänster, inklusive fraktalternativ och spårning av varor.

  E-handel: Många 3PL-företag erbjuder också tjänster specifikt för e-handel, såsom orderplockning, paketering och frakt.

  Inventeringshantering: 3PL-företag kan hjälpa företag att hålla koll på sina lager, genom att använda sig av tekniker som automatisk inventering eller RFID-teknik.

  Analys och rapportering: 3PL-företag kan också hjälpa företag att förbättra sin logistik genom att erbjuda analys och rapporteringstjänster, inklusive dataanalytik, prognoser och rådgivning.

  Vi jobbar tätt med våra kunder för att förstå deras unika behov och kan därför skräddarsy deras tjänster för att passa just deras företags behov. Vi hjälper även våra kunder att optimera sina logistikprocesser genom att använda oss av teknologi, automatisering och dataanalytik.


  3 anledningar att välja 3PL