Tidningskungen - Jobbex Service

Tidningskungen

Bonnier Tidningar

Över en halv miljon prenumerationer

Tidningskungen.se ägs av Bonnier Tidningar vars affärsidé är att erbjuda billiga prenumerationer på alla tidningar. Företaget arbetar med ett stort antal förlag såväl i Sverige som utomlands. Tidningskungen.se grundades 2001 och finns representerat i Sverige, Norge och Finland. Företaget förmedlar idag över en halv miljon prenumerationer årligen i Norden.

Mer än bara tidningar

Visste du att Tidningskungen även erbjuder presentkort och värdebevis på julklappar. Det innebär att mottagaren själv kan gå in på Tidningskungen och inte bara välja mellan hundratals tidningsprenumerationer utan även digitala tjänster och produkter för hem och fritid.

Jobbex Service står för distruibutionen

Sedan 2015 sköter Jobbex Service i Katrineholm Tidningskungen med lager, förpackning och distribution till Tidningskungens tusentals kunder runt om i Sverige. Vi förpackar alla tidningar i prenumerationspaket och adresserar till slutkund. Det innebär ca 7 000 stycken förpackade tidningspaket per månad.

Samarbete för välgörenhet

Vid tidningspackningarna blir det alltid ett överskott av såväl tidningar som diverse premier i form av leksaker som följer med tidningarna. Vi på Jobbex Service har därför i samarbete med Tidningskungen valt att skapa presenter av dessa tidningar och leksaker som vi sedan skänker till olika saker så som Min Stora Dag eller barnavdelningar på sjukhus med flera.

Behöver ni hjälp med lager och distribution?


Kontakta oss Besök Tidningskungen.se