FÄRDIGA INTEGRATIONER

Skalbarhet och anpassning med Shopify


Shopify, en ledande e-handelsplattform som hjälper företag att växa och lyckas online. Shopify är en användarvänlig plattform som möjliggör skapandet av anpassade och skalbara webbshoppar, perfekt för både små och stora företag. Med över en miljon företag som använder Shopify globalt, blir det enkelt att sätta upp, driva och expandera din e-handel.

Shopify erbjuder en rad funktioner och verktyg som hjälper dig att skapa en attraktiv och effektiv e-handel eller webbshop. Plattformen inkluderar en intuitiv designredigerare, kraftfulla marknadsföringsverktyg, samt integrerade betalnings- och fraktlösningar. Dessutom erbjuder Shopify en omfattande appmarknad med tusentals färdiga integrationer, vilket gör det enkelt att anpassa din butik efter dina specifika behov.

Genom att använda Shopify kan du enkelt hantera ditt lager, spåra försäljning och analysera kundbeteende för att optimera din butik och öka konverteringar. Med en responsiv och mobilvänlig design säkerställer Shopify att din butik ser fantastisk ut på alla enheter och skärmar.


 

Kontakta oss redan idag!


    Kom ihåg!

    Vi hjälper dig igenom hela processen, från första kontakten och genom hela din och ditt företags framgångsresa. För oss är långa kundrelationer och hög service avgörande framgångsfaktorer och vi älskar att få vara en del av våra kunders tillväxtresor.

    Som kund hos oss får du bättre kontroll över ditt lager, en kostnadseffektivare lager och logistiklösning och inte minst, mer tid att kunna fokusera på din kärnverksamhet!

    3 anledningar att välja 3PL