Pallplats.se - Jobbex Service
 
SPARA PLATS HEMMA

Pallplats.se


För både våra kunders men också vår egen säkerhet så jobbar vi med nordens främsta WMS-system för effektiv logistikhantering. OnGoing WMS är ett modernt, molnbaserat och svenskägt IT-system för logistikintensiva företag.

 

Lagerhotell för
EU-pallar

En av styrkorna med OnGoing WMS är att systemet har marknadens största utbud av integrationer och färdiga API:er, vilket ger oss möjligheten att integrera din e-handel på en snabbt och effektivt sätt.

Tack vare dessa färdiga integrationer mot andra plattformar säkerställer vi en väl beprövad koppling som leder till minskade felkällor, minskad tidsåtgång vid integration och ökade möjligheter att vinna tid och spara pengar.

Listan på färdiga integrationer och API:er är lång med för att nämna några så görs integration mot Shopify, WooCommerce, Jetshop, Sello, Magento, Unifaun, Fortnox med flera på ett enkelt sätt.

Vill du se hela listan på färdiga integrationer så klickar du här

Offertförfrågan


    Välkända referenser

    OnGoing har lång och gedigen erfarenhet av att bygga upp en digital infrastruktur inom lager och logistik. Företaget har sedan starten 2008 ständigt tagit nya marknadsandelar ochär numera marknadsledande i Norden. Företaget har tidigare även prisats till både Gasellföretag av Dagens Industri (DI) och Superföretag av Veckans Affärer (VA).

    Framgångarna har inte låtit vänta på sig och flera välkända märken jobbar numera dagligen med OnGoing WMS i sina egna verksamheter. För att nämna några av OnGoings kunder så bör företag som Didrikssons, Arla, Proteinbolaget nämnas. Även flera transportbolag som DHL, DB Schenker, M3 Logistics och Almroths finns i kundportföljen.