FÖLJ MED PÅ RESAN

Driven lagerchef sökes till Katrineholm


Om Jobbex Service

Jobbex Service AB erbjuder tjänster som utvecklar och effektiviserar företag och e-handlares lager & logistiklösningar. Kunderna finns i alla storlekar, i alla delar av landet och består bland annat av Bonnierägda Morot & co, Rapide och Bambuland med flera Såväl lager som koncernens huvudkontor är centralt belägna i Katrineholm. Koncernen startades 2010, omsätter ca 35 miljoner och har ca 60 medarbetare.

Jobbex Service AB är ett dotterbolag inom koncernen med ca 7 orderplockare och logistikutvecklare.

Verksamheten expanderar

Bolaget har under 2021 genomfört en större satsning där en dubblering av lagerytan gjorts med en utbyggnad om ett nytt höglager. Nu tar bolaget sats mot ytterligare expansion då den förväntade efterfrågan ständigt fortsätter att öka i och med e-handels framfart. Vår expansion sker mot tredjepartslogistik men vi har även ett par andra kunder inom andra verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagerchef ingår att vara operativt ansvarig för den dagliga driften av lagret och dess personal vilket innebär att man har ett personalansvar. I personalansvaret ingår även ansvar för medarbetarnas arbetsmiljö.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

• Lagerchefens yttersta mål är att säkerställa kvalitativ, träffsäker, utvecklande och kostnadseffektiv drift av verksamheten. • Driva ett aktivt säljarbete och bevara befintliga kundrelationer. • Leda den dagliga driften så att uppsatta mål och KPI:er uppnås. • Upprätta och följa budget utifrån verksamhetens mål. • Upprätta och säkerställa att interna rutiner efterlevs. • Coacha och utveckla personal. • Kontinuerligt driva, utveckla, kvalitetssäkra och implementera processer och förbättringsåtgärder för verksamheten.

Som lagerchef rapporterar du direkt till VD.

Arbetstider

Heltid.

Din profil / personliga egenskaper

För att passa in i rollen som lagerchef i en snabbt föränderlig och expansiv verksamhet krävs arbetslivserfarenhet, flexibilitet, handlingskraft och en driven personlighet. Du har mycket god kontroll med ordning och reda i din verksamhet. Du ser möjligheter och lösningar lika mycket som du ser och fokuserar på utmaningarna. Du är positiv och anpassar dig lätt till nya situationer och människor. Du har ett affärsmässigt tänk och till sist men absolut inte minst, du är duktig på att påverka människor i din omgivning och samarbeta.

Kvalifikationer

• B-körkort. • Truckkort (önskvärt). • Några års erfarenhet från logistikbranschen, gärna inom lager och/eller e-handel. • Några års erfarenhet från att leda personal. • Du har även sedvanliga baskvalifikationer som förväntas av den här typen av roll; företagsekonomisk kunskap, viss personaladministrativ kunskap, datorvana, behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats som är i en tillväxtresa där du har chansen att aktivt vara med och bygga upp företaget och dess processer i en väl sammansatt ledningsgrupp. Vi erbjuder korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan företagets olika funktioner.

Kontaktperson

Om du är intresserad och vill veta mer om tjänsten kontakta Jimmy Eriksson på e-post: jimmy@jobbex.se. Tjänsten önskas tillsättas omgående och vi tillämpar 6 månader provanställning. Stämmer ovanstående in på dig tar vi gärna emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök senast

Ansök senast: 2022-04-30 Ansökan mejlas till: info@jobbex.se Lön: Fast månadslön