Tredjepartslogistik - 3PL - Jobbex Service

Tredjepartslogistik – 3PL

Flexibel 3PL, lager- och logistikpartner
för e-handel och grossister

3PL

Vad är tredjepartslogistik (3PL)?

En 3PL leverantör är en partner som sköter hela eller delar av din lager- och leveransverksamhet. Med andra ord när du outsourcar den logistiska delen av din verksamhet. Konceptet med 3PL är mycket vanligt idag, speciellt bland e-handlare.

Vad är fördelarna med 3PL?

Den största fördelen med en tredjepartslogistik är att den är skalbar vilket gör att du kan växa tillsammans med din partner utefter just ditt behov. En bra 3PL leverantör lyssnar på ditt behov och anpassar sitt erbjudande till just dig. Med en tredjepartslogistik kan du koncentrera dig på kärnverksamheten och slipper dessutom stå med kostnader för ett eget inhosue-lager. Kostnaden blir istället för det utrymme som krävs för dina varor eller produkter och för servicen från tjänsteleverantören. Med andra ord betalar du bara för det du använder.

Oavsett hur liten eller hur stor din verksamhet är så kan du växa tillsammans med oss. Med våra 3PL-tjänster så frigör du tid från att plocka och packa, samt frigör utrymme hemma i garaget eller källaren. Den tiden kan ni istället lägga på försäljning eller marknadsföring av era produkter och varor.

Systemstöd

För att säkerställa allt från plocksäkerhet till lagersaldo använder vi ett molnbaserat lagersystem som enkelt kan integreras mot de mest populära e-handelslösningarna, exempelvis WooCommerce , Magento och Shopify. Systemet vi använder är välkänt i branschen och heter OnGoing.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa just dig?

En bra och flexibel leverantör av tredjepartslogistik kan förutom lagerhållning av dina varor erbjuda dig och dina kunder orderhantering, paketering, emballering, lagerhållning och mycket mer. Jobbex Service vill vara en flexibel 3PL-leverantör där våra kunders unika önskemål aldrig är ett hinder.


Kontakta oss