SÖRMLAND

3PL i Sörmland


Tredjepartslogistik (3PL eller TPL) är en effektiv lösning för företag i Sörmland att hantera sin logistik och distribution. Genom att anlita en 3PL-leverantör kan ett företag och e-handel spara pengar och öka sin flexibilitet, effektivitet och kapacitet.

Vi på Jobbex Service 3PL finns i Sörmland (Katrineholm) och erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive lagring, orderhantering, transport, distribution för e-handel. Dessa tjänster kan anpassas efter just ditt företags specifika logistikbehov.

Genom att använda en 3PL-leverantör kan ditt företag också öka sin kapacitet, få tillgång till senaste teknologin och erfarenhet inom logistikområdet, samt öka din försäljning genom en snabbare och mer effektiv leverans till kunderna.

Företag och e-handlare i Sörmland som använder 3PL kan också fokusera på sin kärnverksamhet och lägga logistik och distributionsansvaret på oss som 3PL-leverantör, vilket kan leda till ökad produktivitet och förbättrad försäljning i kärnverksamheten.

3PL är en viktig del av verksamheten för många företag i Sörmland och kan hjälpa er att nå era mål och öka er konkurrenskraft på marknaden.


Gör kostnadsbesparingar

Genom att anlita en 3PL-leverantör som oss på Jobbex kan ditt företag spara pengar genom att slippa investera i eget utrustning, personal och lokaler. Detta kan leda till minskade kostnader för dina logistik och distributionsprocesser.

Personalkostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att slippa anställa och träna egen personal för att hantera dina logistik och distributionsprocesser.

Utrustningskostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att slippa investera i egen utrustning för att hantera logistik och distributionsprocesser.

Lagerkostnader:Din e-handel kan spara pengar genom att slippa hålla eget lager och istället använda en 3PL-leverantörs lagerutrymmen. Du slipper binda upp dig i långa och dyra hyresavtal.Transportkostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att använda vårt transportnätverk och få tillgång till bättre priser på transporttjänster.

Teknologikostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att slippa investera i teknologi för att hantera logistik och distributionsprocesser, exempelvis WMS- och TA-system . Vi har redan de senaste teknologierna och erfarenheter inom området och kan därför erbjuda en mer effektiv logistikprocess.

Administration och hanteringskostnader: Din e-handel kan spara pengar genom att slippa hantera och administrera logistikprocesserna själva och istället låta oss ta hand om det åt dig.


Våra tjänster

Få en ökad flexibilitet

Vi erbjuder en mängd olika tjänster, som kan anpassas efter ett företags specifika logistikbehov. Exempelvis en rad olika tjänster, som inkluderar: lagring, orderhantering, transport, distribution för >e-handel. Ett företag kan välja vilka tjänster det vill använda och anpassa dem efter sina specifika behov.

Ditt företag kan även ändra sina tjänster eller tilläggstjänster över tid, beroende på förändringar i verksamheten eller marknadsförhållanden. Detta ger ditt företag en högre flexibilitet att anpassa dina logistikbehov efter förändringar i verksamheten eller omvärlden.

Dessutom, vi som 3PL-leverantör har ett brett nätverk av kunder och kontakter, vilket ger din e-handel möjlighet att anpassa sin logistik efter marknadsförhållanden och få tillgång till nya marknader.


Få en offert

Öka din kapacitet

Ditt företag och e-handel kan öka sin kapacitet genom att använda Jobbex Service som din 3PL-leverantör utan att behöva investera i ytterligare utrustning och personal. Detta kan leda till en ökad produktivitet och förbättrad försäljning.

När du anlitar en oss som 3PL-leverantör (Third-Party Logistics) kan du öka ditt företags produktions- och distributionskapacitet utan att behöva investera i ytterligare utrustning eller personal.

Vi har flera lagerutrymmen och transportmedel tillgängliga, vilket ger din e-handel möjlighet att lagra och transportera fler produkter. Detta kan leda till en ökad produktivitet och förbättrad försäljning.

Vi erbjuder också olika typer av tjänster, som exempelvis orderhantering, kvalitetskontroll, returhantering och e-handel, vilket ger företaget möjlighet att öka sin kapacitet i dessa områden.

En 3PL-leverantör kan också erbjuda flexibla avtal, vilket gör det möjligt för ett företag att öka eller minska sin kapacitet beroende på sina behov. Detta kan hjälpa ett företag att anpassa sin kapacitet efter förändringar i verksamheten eller marknadsförhållanden.

Ökad kapacitet kan också innebära att ett företag kan ta emot större order eller expandera till nya marknader, eftersom det nu har möjlighet att hantera en större mängd produkter och order.

Kontakta oss idag!


  Ett perfekt logistiskt läge

  Katrineholm är en stad i Södermanland, Sverige som ligger en knapp timme med tåg från Stockholm. Staden har en strategiskt viktigt logistiskt läge på grund av sin närhet till Stockholm och Göteborg samt tillgången till viktiga transportleder. Inom en radie på 15 mil når vi i Katrineholm en tredjedel av Sveriges befolkning.

  Staden är beläget längs E20, en viktig europaväg som går från Malmö till Stockholm och vidare till Helsingfors. Detta gör att det är lätt att ta sig till andra städer i Sverige, samt till andra länder i Europa.

  Katrineholm är också beläget nära Mälarbanan, som är en viktig järnväg för transport av gods och passagerare. Detta gör att det är lätt att transportera gods till andra delar av Sverige med tåg. Detta gör att det är lätt att transportera gods till andra delar av Sverige med tåg. Tågtransporter är ofta ett bra alternativ för transport av större mängder gods eller för långa avstånd, eftersom det är en stabil, effektiv och miljövänlig metod.

  Katrineholm är också väl förankrat i det svenska järnvägsnätverket, vilket gör det lätt att ansluta till andra städer och regioner i Sverige. Staden har en egen järnvägsstation där det finns godsterminaler och godsmottagningstjänster.

  Staden är också nära Stockholm-Skavsta flygplats och Stockholm Arlanda flygplats, vilket gör det lätt att transportera gods med flyg.

  Med sitt centrala läge i Sverige är närheten till storstadsregionerna i Mälardalen aldrig långt bort. Storstäder runt Katrineholm är exempelvis Stockholm, Eskilstuna, Norrköping, Nyköping, Örebro och Västerås.

  Företag och e-handelare i Sörmland

  Sörmland är en landskap i Sverige som ligger i sydöstra delen av landet. Det är beläget nära Stockholm och har enkel tillgång till viktiga transportleder såsom E4, E20 och Roslagsbanan. Dessutom ligger det väldigt nära Arlanda flygplats, som är en viktig knutpunkt för internationell transport.

  Detta ger Sörmland ett utmärkt logistiskt läge för företag som vill distribuera sina produkter både inom Sverige och utomlands. Området har också ett växande e-handelssegment, vilket gör det till en attraktiv plats för företag som vill etablera sig inom e-handel.

  Sörmland har också en växande industrisektor, med företag inom till exempel fordon, elektronik, livsmedel och trävaror. Detta gör området till en intressant plats för företag som söker ett starkt näringsliv med bra logistiska förbindelser.


  Få en offert

  3 anledningar att välja 3PL